3F måtte se sig slået i sidste testkamp

Anne Thomsen
06. marts 2016 kl. 21:26
Den sidste generalprøve inden forårets turnering endte med et nederlag til Skovbakken

Holdet's sidste test blev en skidt generalprøve på den ordinære turnering, der starter næste weekend.

Træner Jesper Søgård udtaler efter kampen:

"2-1 nederlaget var ikke lige, hvad vi havde drømt. Men trods det er vi stadig klar til turneringskampen mod OB på fredag.

Vi kom foran på en fin afslutning fra Marika Skov. Målet var højdepunktet  i en jævn halvleg, hvor Skovbakken udlignede på straffespark lige inden pausen.

Skovbakken åbnede 2. halvleg med at bringe sig i front efter en VB fejl, og resten af kampen var en tam omgang.

Cecilie Christensen kom dog ind og satte gang i tingene for vejlenserne med flere flotte aktioner. Og for alle der ser hende spille, er det helt uforståeligt, at hun ikke er inde omkring DBU's U15 talent, da hun er særdeles talentfuld. Men for både hende og dansk fodbold må man håbe, at de rette folk får øjnene op for dette kæmpe talent."