3f vinder en vigtig kamp

Anne Thomsen
15. november 2015 kl. 20:55
Vejle sikrer sig adgang til medaljespillet i foråret

Kampen lørdag d. 14/11 blev en flot afslutning på et flot efterår. Det var ikke den bedste kamp, holdet har spillet, men vi fik det vi gik efter: de 3 point, som højst sandsynligt bliver adgangsbilletten til medaljespillet i foråret.

Det var utrolig vigtigt at vinde, og sejren blev da også overbevisende. Pigerne startede lidt rodet ud, men de fik lidt efter lidt hurtigt fat på spillet. Og ASA kom ikke til mange chancer. De få gange, modstanderne kom tæt på vores mål, var Katrine Beck klar, eller også gik deres skud, på nær deres udligning, forbi/over. Til gengæld kunne Louise Helstrup bringe os foran med en enkelt kasse efter en times spil. Men blot 1 minut senere havde ASA udlignet. Men Helstrup kom på banen igen efter 10 minutter. Og med 2 mål fra Sara Holmgård var sejren på 4-1 slået fast.

De vanskelige vejrforhold gav anledning til alt for meget tilfældigt spil. Men pigerne spillede, sig trods de vanskelige odds, ud af alle forhindringer. De leverede en robust og fælles indsats, som mundede ud i 4 flotte mål, op til flere nærgående chancer og et flot punktum for efteråret.

Det er sejt, at holdet har kunnet hente 12 point og dermed ende som nr. 6 i puljen inden de sidste 2 kampe til marts. Og selvom ikke kun vejret, men også kampflytningen til VIES, gjorde det meget vanskeligt for holdet og alle omkring det, fik vi afviklet kampen tilfredsstillende.

Henover vinteren må vi så se, om ikke vi kan optimere forholdene for holdet/teamet, så forårets kampe kan afvikles uden så mange forhindringer.

Foreløbigt STORT TILLYKKE til alle spillerne, Jesper, Kristine og holdledere med flotte resultat :-)