Anne Thomsen
09. marts 2015 kl. 17:22
3F kvinderne vinder testkamp

Vejle's kvinder vinder træningskamp mod Sønderjyske

Efter en rigtig velspillet kamp og 2-0 ved pausen vinder Vejle's damer søndag 3-0 over Sønderjyske fra 1. division. Kampen blev afviklet på kunstbanen i VB-parken.

Allerede efter 8 min. bliver Charlotte Sørensen fældet i feltet, og det udløser kampens eneste straffespark. Charlotte omsætter selv episoden i et mål. Hjemmeholdet sidder pænt på kampen, og der er flere fine aktioner. Bl.a. har Rana Ziraki to frispark på Sønderjyske's banehalvdel, og begge gange sparker hun bolden perfekt ned bag forsvaret. Men det udløser dog et mål. Til gengæld står tilskuerne med en følelse af, at der kan komme en snarlig udligning på et kontra. Sønderjyske kommer tæt på et par gange.. De kommer til en stor chance, men Katrine Beck i målet får fingrene på og må give hjørnespark. Efter 44 min. øger Rana Ziraki føringen med assist fra Charlotte Sørensen, og så kommer der lidt mere ro på sidelinjen.

I pausen skifter Vejle keeper. Katrine går ud til fordel for Ida Kristensen. 2. halvleg starter lidt rodet. Vejle kan ikke helt finde hinanden. Men der går ikke længe, før holdet igen har det fulde overtag. Christina Fensbæk har et flot skud, som ryger lige over målet. 14 min inde i anden halvleg skifter Vejle to spillere. Charlotte Sørensen går ud med en skade, og også Christina Ravn går ud. Ind kommer Giti Nadim og Janne Brouer. Efter yderligere 3 min. bliver Christina Fensbæk, Karen Holmgård og Cecilie Bekker skiftet ud med Laura Nyrup, Camilla Møbjerg og Marika Skov. Trods de fem udskiftninger falder niveauet ikke! Det viser bare, at holdet efterhånden har en god og stabil trup. Senere kommer Christina Fensbæk ind i stedet for Rana Ziraki. Vejle har totalt overtaget i kampen, og i det 80. minut lukker Christina Fensbæk kampen med en scoring til 3-0 efter en flot bold i dybden fra Giti.

Træner Jesper Søgård kan tage mange gode ting med fra kampen til det snarlige slutspil.