46. 1-1 Marika Skov
58. 2-1 Marika Skov...
64. 3-1 Kamilla Møbjerg
71. 3-2

Med en hårdt tilkæmpet 3-2 sejr over oprykningsrivalerne fra FC Horsens skaffede serie 2 pigerne lidt tiltrængt succes til VB’s seniorafdeling.
Skønt nogle havde valgt at prioritere private gøremål over holdet, var det alligevel en kompetent startellever, der løb på banen i den tætte søndag formiddagståge, der heldigvis lettede i løbet af 1. halvleg.
VB lagde da også ganske udmærket ud og havde en to-tre pæne chancer i de første 45 minutter.
I stedet blev det imidlertid FCH, der efter en omstilling kunne gå til pause med en 1-0 føring.
Selvfølgelig var der bekymring i VB-lejren, men ikke panik, for spillet havde været ganske udmærket – dog mod et fint forsvarende, men også ganske hårdt spillende Horsens-hold.
På under 20 minutter blev der dog vendt op og ned på det hele efter pausen. Først udnyttede Marika Skov perfekt et direkte frispark i venstresiden, dernæst rundede samme Skov iskoldt FCH-keeperen spillet op af Simone Bavnsgaard, og endelig sænkede Kamilla Møbjerg endnu et direkte frispark sikkert i nettet.
Kampen syntes afgjort, men en Horsens-reducering – søreme også på frispark – samt en 10 min. afsvaling til Kamilla Møbjerg for gult skabte alligevel fornyet spænding om resultatet.
VB cruisede dog sikkert og fortjent sejren i hus, og så kunne champagnepropperne løsnes…
Med samme spillermateriale og den rette indstilling til denne holdsport er vi fulde af fortrøstning omkring muligheden for at begå os i serie 1.
Frida Møller, Simone Bavnsgaard, Anne le Fevre, Trine Seistrup, Pernille Christiansen, Charlotte Glerup Sørensen, Asmaa Aziz, Kamilla Møbjerg, Cecilie Bagge, Camilla Eirdorf, Marika Skov, Emilie Waldstrøm, Sarah Bergholm og Sofie Ravn var pigerne og træner Martin Madsen manden bag den fortjente oprykning.