Forløsende sejr til 3F

Anne Thomsen
29. august 2015 kl. 17:31
Kvinderne fik i dag 3 vigtige point med sejren over BSF

Kampen i VB parken i dag var en af de spændende af slagsen. Vores kvinder skulle møde BSF i et opgør om 3 vigtige point. Og begge hold lagde hårdt ud. De ville begge gerne have pointene, og første halvleg var meget lige. De sidste 15 minutter havde Vejle dog fået et lille overtag.

Første halvleg bød på to gule kort. Bovbjerg fik det første for brok over dommerens kendelser. Også BSF's Simone Johansen måtte indkassere et tilsvarende gult kort. Til gengæld var BSF også heldige med ikke at få et mere for et groft frispark efter en halv times spil.

De første 45 minutter forblev målløse, dog havde Bovbjerg en kæmpe chance i slutningen af halvlegen, men hun ramte bolden helt skævt.

Efter pausen lagde Vejle ud i det samme høje tempo, som de sluttede første halvleg med. Og efter 54 minutter kunne Rana score til 1-0 anden gang hun fik chancen på et frispark. Hun sparkede flot bolden direkte i netmaskerne. Men det lå ligesom i luften, at der godt kunne være en udligning på vej. Efter en times spil blev der fra sidedommeren markeret for straffe, men dommerens fløjte forbliver heldigvis tavs. Om det var den rigtige kendelse kan man så diskutere, det var ihvertfald svært at se fra min vinkel. Til gengæld fik Nanna Gram efter 65 minutter bolden i netmaskerne til en udligning.

Det fik Vejle til at tabe lidt af pusten et øjeblik. Men der gik ikke lang tid, førend vi var oppe igen. Sejren blev jagtet, og BSF fik lov at løbe mange meter efter hver eneste bold. Og efter 80 minutters spil fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark. Det omsatte Charlotte Sørensen sikkert til føringen 2-1.

De sidste 10 minutter blev brugt til at forsvare vores føring, for de 3 point SKULLE ind på kontoen. Og da dommerens fløjte efter 3 minutters overtid lød som slutsignal, kunne spillere, trænere og tilskuere ånde lettet op.