Kvinderne taber til Kolding Q

Anne Thomsen
23. august 2015 kl. 22:46
Gæsterne snuppede de 3 point med hjem fra Vejle

Lørdag eftermiddag bød på kamp i 3f ligaen. Vejle tog imod Kolding Q en herlig lørdag, der stod i sommerens tegn. Solen bagte ned fra en skyfri himmel, så det blev en varm affære for de 22 spillere + 3 dommere på banen.

Gæsterne ville gerne frem og presse højt på banen, men Vejle's spillere stod fint. Så det blev ikke så farligt endda. Og Kolding's keeper måtte da også på arbejde. Hun var et pænt stykke ude af sit felt for at bremse et Vejle-angreb. Men 14 min. inde i kampen fik Christina Ravn kun halvklaret et skud fra Kolding, og da bolden så samtidig fik et lidt skævt opspring, blev Mille Fløe i målet fanget på det forkerte ben. Og dermed var gæsterne på måltavlen.

Et lidt ærgerligt mål som så ud til at bringe hjemmeholdet lidt ud af balance et øjeblik. Men det varede ikke længe før holdet fik samlet sig igen. Og et rigtig flot angreb små 10 min senere mundede ud i et hjørnespark til os.

Da kampen var en halv time gammel, havde gæsterne et spark på overliggeren. Og senere i samme minut kom de desværre yderligere foran, da et skud blev afværget, men Lotte Troelsgaard var hurtigst på 2.-bolden og kunne score til 0-2.

Selvom vi nu var bagud i kampen, var den i perioder meget jævnbyrdig. Kolding er absolut et hold, som er til at tale med en dag, hvor vores spil flyder. Men det var altså ikke i dag. Vi havde dog flere gode gennembrud. Bl.a. havde vores højre back, Louise Bendtsen, mange gode offensive tiltag. Det førte dog ikke til et ønsket resultat. I det døende minut af første halvleg tøvede Mille i Vejle-målet en kende, men hun nåede dog alligevel først ud og fik afværget.

Pausen var et velkomment øjeblik, idet spillerne højst sandsynligt trængte til lidt skygge og masser af væske.

Da Vejle kom på banen efter pausen, kom de længere frem på banen. Det udmøntede sig i flere gode angreb og de kom da også flere gange igennem til skud. Men ikke mange af dem var inden for trærammen. Vi var ikke farlige nok i vores afslutninger. Og da Kolding bragte sig på 0-3, så var der ikke mange der troede på point mere. Ved et hjørnespark til gæsterne fik Kolding's Louise Danneman lov til at stå temmelig fri foran mål. Og hun havde da også en del plads til at komme først på bolden, så hun nettede i den lange hjørne med et fint hovedstød.

Resten af kampen fik hjemmeholdet løbet mange meter efter bolden. De virkede nu som om, at de slet ikke kunne få spillet til at flyde som de gerne ville. Der blev i denne periode også råbt en del fra udskiftningsbænken.

Nu venter der sig et par kampe, hvor vores damer helst skal hente point med hjem. De første kampe vidste vi ville være svære. Men nu skal vi se fremad, og så skal pointene nok komme.