Nederlag til 3f i Brøndby

Anne Thomsen
10. oktober 2015 kl. 19:48
3f taber en svær kamp i Brønby

Vejle's kvinder i den bedste række var en tur i Brøndby her til eftermiddag. De skulle spille endnu en svær kamp mod puljens nr. 1. Og de første 4 minutter blev desværre afgørende for udfaldet af kampen!

Holdet var ikke klar, da dommerens fløjte lød. Så allerede efter 1 1/2 minut kunne Brøndby's Simone Boye bringe hjemmeholdet på 1-0. Og da kampen blot var knap 4 minutter gammel, havde Theresa Nielsen bragt BIF yderligere i front. Det dur bare ikke, at vi skal bruge 15 minutter til at komme op i tempo, når vi møder topholdene.

Resten af kampen stod vi til gengæld fint i bagkæden, og vi fik brudt Brøndby's angreb flere gange, så de måtte starte forfra med at bygge op fra egen række.

Efter pausen spiller vi faktisk en ganske god halvleg. Trine Seistrup kom i slutningen af 1. halvleg ind i stedet for Rana Ziraki, og så blev Christina Fensbæk skubbet op i angrebet. Der befandt hun sig åbenbart godt, for hun fik da reduceret til 2-1. Og senere i halvlegen havde vi en chance for udligning, men Brøndby fik clearet på stregen. Senere scorede så Theresa Nielsen igen til kampen's resultat 3-1.

I den anden ende stod Katrine Beck en brandgod kamp. Hun holdt os inde i kampen med en del flotte redninger, og hun blev fortjent woman of the match.

Jesper Søgård udtaler efter kampen: "Med 4 mand ude fra start 11'eren havde vi nogle udfordringer med opstillingen. Men vi spillede en tilfredsstillende kamp, og den er trods alt godkendt. Vi møder i dag et bedre hold, og når vi ikke scorer på de chancer vi får, så kan man ikke forvente mere mod en modstander, der kan bryste sig af at stille med flere A-landsholsspillere."

Nu venter der nogle kampe, hvor muligheden for at få point er til stede. Og med uafgjort i dag mellem BSF og ASA kan vi selv afgøre vores videre færden i 3f.