Nederlag til 3F trods flot præstation

16. august 2015 kl. 19:52
Kvinderne spillede en god kamp i Skovbakken

Kvinderne var taget til Skovbakken, hvor der ventede holdet en svær kamp. Modstanderne havde formået at spille lige op med Fortuna i 1. runde, så Vejle skulle spille op til deres bedste, hvis de skulle gøre sig håb om at få point med hjem.

Og holdet spillede da også en flot kamp. Kvinderne ydede en fremragende præstation, og den første halve time sad de faktisk på kampen. De styrede spillet og havde flere farlige forsøg. Bl.a. havde Karen Holmgård en chance, der rammer træværket. Men det er desværre også efter de første 30 minutter, at Vejle får keeper, Ida H. Kristensen, udvist med direkte rødt kort! Hun høster Skovbakken's angriber udenfor feltet, og det giver rødt kort og straffe til hjemmeholdet, som de udnytter til en føring på 1-0.

Da kampen er 38 min. gammel har Bovbjerg og Bendtsen et flot samarbejde. De to gør et flot forarbejde, som Charlotte Sørensen afslutter med et skud i det lange hjørne til stillingen 1-1.

Efter pausen kommer holdet til at stå lidt for dybt i banen. Det udnytter Skovbakken lidt heldigt til at bringe sig foran igen i kampen. Mille Fløe, som ellers stod en fantastisk kamp som afløser for Ida, havde inden chance i målet. Mille gjorde et superflot indhop i hendes debutkamp for Vejle.

10 minutter før tid har Karen Holmgård igen en kæmpe chance for at udligne. Hun runder hjemmeholdet's keeper, men hendes skud går i sidenettet ved et ellers helt tomt mål.

Skovbakken kan så øge deres føring efter et hjørnespark til slutresultatet 3-1.

Christina Fensbæk blev banen's bedste spiller for Vejle-holdet.