Vejle's 3F kvinder vinder i VB parken

Anne Thomsen
29. marts 2015 kl. 15:47
Vejle's kvinder vinder fortjent over Skovbakken

Vejle's kvinder i den bedste liga havde besøg af Skovbakken i dag. Inden kampen var der blomster til tre 50-kamps jubilarer: Louise Bendtsen, Rana Ziraki og Katrine Beck.

Kampen blev en hård og svær kamp, idet de sidste dages regnvejr havde sat sit præg på opvisningsbanen. Kvinderne satte sig på kampen fra start, og Skovbakken havde svært ved at få spillet i gang på den regnvåde bane. Men Vejle kæmpede hårdt og indædt for hver eneste bold. Efter 14 minutter minutter bragte Sara Holmgård hjemmeholdet foran 1-0. Resten af halvlegen blev en kamp om hver eneste bold.

Efter pausen startede Skovbakken bedst ud. Men det varede kun ganske kort tid, så havde Vejle igen sat sig solidt på kampen. Selvom gæsterne dog kom til en del chancer, og det brændte også meget på foran Katrine i målet, så fik forsvaret clearet godt. Og da Charlotte Sørensen scorede til 2-0 13 minutter før tid, var kampen reelt afgjort. Hele holdet ville bare vinde denne kamp, og alle spillere kæmpede for hinanden alle 90 minutter.

Sejren betyder, at holdet slutter på en 7. plads. Slutspillet starter så med en hjemmekamp søndag d. 12. april