U14 Drenge Liga 1 vinder internationalt stævne i Hamborg

image U14 Drenge Liga 1
03. november 2019 kl. 11:17

Vejle Boldklubs U14 Drenge Liga 1 rejste til Hamborg på Halloween, en mere eller mindre almindelig skoledag i Danmark, men i Tyskland er det en helligdag under navnet reformationens dag. Det er efterhånden blevet en tradition at deltage i Blitz-stævner arrangeret af værtsklubben SV Eidelstedt, en hyggelig lille Hamborg-klub med 2 kunstgræstbaner.

Lige inden sommerferien deltog VB's U14 drenge i et lignende stævne i Hamborg, hvor der dengang var deltagelse af mindre tyske klubber, og VB gik også gennem stævnet med lutter sejre. Denne gang var der skruet betydeligt op for niveauet hos modstanderne, hvor kultklubben FC St. Pauli og en anden kult klub FC Hansa Rostock var blandt modstanderne.

VB U14 Drengene stillede med 22 kampklare spillere og spillede til stævnet 7 kampe á 20 minutter.

• VB - FC Hansa Rostock 1 - 1

Spilletiden på 20 min. gør kampene meget intense og som turneringen begynder at spidse til går bølgerne højt og der var god sportslig stemning både på og uden for banen. VB vinder altså 4 kampe, taber 1 og spiller 2 uafgjorte.

De mest nævneværdige kampe, var sejren over St. Pauli, som er et enormt dygtigt hold med mange profiler, god fart og stor fysik, nederlaget til et rigtigt flot spillende FC Magdeburg og den afgørende kamp mod FC Hansa Rostock, hvor VB på forhånd vidste at 1 point var nok til at løbe med stævnesejren. Her kom VB bagud efter 3 minutter, men VB fik hurtigt svaret igen med en udligning til 1 - 1, som også blev slutresultatet.